Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

3 Megacles spelers in finale NJM

megacles

Zondag 12 februari werden in Assen de halve finales van de nationale jeugdmeerkampen gespeeld met deelname van vier Megacles spelers. Van hen wisten drie de finale te halen wat een mooi resultaat genoemd mag worden. Van Sharon Janssen en Karlijn van Lierop zijn we dit gewend, zij wisten de verwachtingen waar te maken. Selina Bruckers wist zich voor het tweede jaar op rij te plaatsen. Jasper Rademaekers redde het bij de jongens welpen helaas net niet, hij werd vierde in zijn meerkamp waar een derde plaats vereist was.

 

Steun Megacles bij actie Heerschap supermarkten!

megacles

Ook Megacles doet mee aan de "Heerschap Verenigt" actie, die de Jumbo Heerschap supermarkten in Weert organiseren vanwege het 50-jarig bestaan. Hieronder kun je alles lezen over deze actie. Op zaterdag (14 januari) kon je ons vinden in de Jumbo op het Collegeplein (centrum):

Heerschap actie

Zeker als je je boodschappen toch al bij de Jumbo doet, steun dan Zuiderhuis/Megacles!

 

Lees verder ...
 

2de plaats Sjra

megacles

Tijdens het OTC toernooi wat op 22 januari in Nieuwengein werd gehouden wist Sjra Heussen een mooie 2de plaats te halen.

 

megacles

 

LK 2017 Parasporters

megacles

14 januari was het zover het 2e LK Paratafeltennis stond op het programma waar TTC Panningen '74 onze gastheer was. Ondanks het weer waren er 12 deelnemers die streden voor de hoogste eer.

We mochten voorin de zaal spelen zodat iedereen de verrichtingen goed kon volgen. We werden onderverdeeld in de klasse 1 t/m 3 waar enkele pittige wedstrijden werden gestreden en waar emoties soms de overhand namen. (onderstaand ziet u de uitslagen) Daarna werd gestart met de Open klasse (wat het woord al zegt iedereen tegen elkaar speelt) dit was een interessante strijd waar aan het einde van de dag een jeugdige deelnemer met de eer ging strijken.

We hopen dat het LK Paratafeltennis een mooie traditie wordt voor de toekomst en hopen jullie in 2018 weer te mogen begroeten.

Patrick Pollaert

 

Lees verder ...
 

4 Titels Megacles bij LK

megacles

Op de Limburgse kampioenschappen, die op 14 en 15 januari in Panningen werden verspeeld wist Megacles in totaal 4 Limburgse titels binnen te halen. Sjra Heussen prolongeerde zijn Limburgse titel in de 5de klasse middels een overwinning op Linda Roeffen van TTV Destatec (Swalmen). In diezelfde 5de klasse behaalden Ben Bremmers en Wilfert van Veldhoven de titel in het dubbel. Vermeldenswaardig is ook de 2de plaats van Kamil Sadlowskin in de hoogste klasse van het dubbel (topklasse).

Bij de jeugd was er een Limburgse titel. Jasper Rademaekers won in de jongste categorie (welpen). Dat de jeugd bij Megacles de toekomst heeft blijkt uit het feit dat ook de 3de plaats in deze categorie naar een Megaclesspeler ging (Daan Hamaekers). Een 2de plaats bij de meisjes junioren was er voor Selina Bruckers.

Voor de tweede keer werd er ook gespeeld om de Limburgse titel voor parasporters. Als grootste vereniging op dit terrein in Limburg was Megacles met veel sporters vertegenwoordigd. Patrick Pollaert werd Limburgs kampioen in de 3de klasse, Stijn Weghs behaalde een mooie 2de plaats in de open klasse.

megacles

 

Indeling duocompetitie

megacles

De indeling van de duocompetitie is nu ook bekend. De indeling voor Zuiderhuis/Megacles ziet er als volgt uit:

DUO 1e klasse - Poule A

--------------------------------

Landgraaf 1

Landgraaf 2

Sittard 1

Megacles 1

Matatec 1

Hoensbroek 1

TTV Lybrae Heerlen 1

 

Karlijn van Lierop 4de bij de jeugdmasters

megacles

Tijdens de nationale jeugdmasters die vrijdag 6 januari in Leiden werden gehouden behaalde Karlijn van Lierop de vierde plaats. In de poule was alleen Vera van Boheemen sterker, maar won Karlijn van een aantal hoger geplaatste junioren. De strijd om plaats 3 en 4 ging helaas verloren tegen Emine Ernst.

 

 

Indeling afdelingscompetitie senioren

megacles

De indeling van de afdelingscompetitie is bekend. De indeling voor Zuiderhuis/Megacles ziet er als volgt uit (onder voorbehoud van wijzigingen). De indeling van de duo competitie is nog niet bekend.

 

 


Lees verder ...
 

Indeling afdelingscompetitie jeugd

megacles

De indeling van de afdelingscompetitie duocompetitie jeugd is bekend. De indeling voor Zuiderhuis/Megacles ziet er als volgt uit (onder voorbehoud van wijzigingen).

 

Lees verder ...
 

Indeling landelijke competitie

megacles

De indeling van de landelijke competitie is bekend. De indeling voor Zuiderhuis/Megacles ziet er als volgt uit:

3e divisie - Poule G

--------------------------------

Avanti 2

ODT 1

Hilversum 3

Enjoy&Deploy Taverzo 2

Megacles 1

Taverbo 1

 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Op Facebook

Facebook feed

Nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief