Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

In memoriam Jan Hendrix

Vorige week bereikte ons het droevige nieuws dat onze oprichter en erelid Jan Hendrix is overleden. Jan werd 89 jaar.

Hij stond aan de basis van onze vereniging als oprichter, bestuurslid, speler en trainer van jeugd en senioren. Jan stond altijd klaar voor onze club. Zelfs tot op hoge leeftijd heeft Jan de recreantengroep op maandag begeleid. Vele uren werk heeft Jan in onze vereniging gestoken en dat altijd met een vrolijke noot.

Meer dan 61 jaar heeft Jan zich ingezet voor de tafeltennissport in de regio Weert. Hij was een meer dan betrokken lid, we gaan hem zeker missen.

We wensen Nellie en de familie veel sterkte toe.


Bestuur TTV Zuiderhuis/Megacles

 
 

Nieuwe Corona maatregelen (14 december 2020)

megacles

Op 14 december jl. heeft de overheid weer nieuwe Corona-maatregelen ingevoerd. Helaas pakken die voor de binnensporten -en dus ook voor onze vereniging- niet goed uit.

Tot en met 19 januari 2021 mogen sporthallen namelijk niet meer geopend zijn. We kunnen dus niet meer trainen. De competitie was eerder al uitgesteld.

Hopelijk kunnen we 20 januari a.s. weer van start. Uiteraard informeren we jullie als het zover is. Tot die tijd: blijf gezond!

Bestuur TTV Zuiderhuis/Megacles
Richard, Wilfert en Jolanda

 

Uitslagen Clubkampioenschappen 2019

megacles

GESLAAGDE EDITIE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019

De één geniet nog na van de goede prestaties, de ander moet het doen met spierpijn. Maar  één ding is zeker: het waren meer dan geslaagde clubkampioenschappen!

Op 21 december jl. hield TTV Zuiderhuis/Megacles weer de jaarlijkse clubkampioenschappen.

Dit jaar geheel in kerstsfeer met een versierde kantine, wafels en een gezamenlijke lunch. Dat zorgde ervoor dat de leden, oud-leden en hun supporters ruim de tijd hadden om nog eens herinneringen op te halen. En om alvast te vertellen dat het voetenwerk en de spieren niet meer waren wat het geweest was...

Lees verder ...
 

Limburgse Kampioenschappen, 11 en 12 januari 2020

megacles

Beste Megaclessers,


Op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 vinden de Limburgse Kampioenschappen plaats. Op 11 januari voor senioren en para-sporters, op 12 januari voor de jeugd.

 

Inschrijven via de vereniging is helaas niet meer mogelijk! 
Dit kon tot 7 december.

Natuurlijk is iedereen op 11 en 12 december van harte welkom in Panningen om onze deelnemers aan te moedigen.

 

Sport Overdag 55+

 

megacles

 

"Sport Overdag 55+" beoogt mensen van 55 jaar en ouder op een informele wijze de tafeltennissport te laten beoefenen.

Sport Overdag 55+ is bedoeld voor mensen die graag met leeftijdsgenoten een sportieve middag willen hebben. Er is meer dan voldoende ruimte voor rustpauzes en er is oog voor persoonlijke aandacht.


Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

We willen de mensen uit hun isolement halen en daarom staat tijdens deze middag de sociale samenhang centraal en niet de technische vaardigheden. We zijn verheugd dat  de gemeente Weert deze activiteit voor senioren als een welkome aanvulling ziet in de dagbesteding van mensen in deze leeftijdscategorie binnen onze samenleving in de gemeente Weert.

Lees verder ...
 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Op Facebook

Facebook feed