Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

Megacles 60-jarig jubileum - aanmelden feestavond (leden en genodigde oud-leden)

Clubkampioenschappen 2018

Beste (oud) Megaclessers,

Op 26 juni 2019 bestaat TTV Zuiderhuis/Megacles exact 60 jaar. Dit jubileum wensen wij met jullie, samen met sponsors en genodigden, te vieren tijdens ons jubileumfeest op zaterdag 29 juni a.s.

Alle leden hebben een uitnodiging per e-mail of brief ontvangen. Het verzoek is om je aanmelding (ook van de partner) te bevestigen via het mailadres van John Geelen:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor 1 juni a.s.

De feestavond start met ontvangst vanaf 17.00 uur met koffie/vlaai. Om 17.30u zetten we onze jubilarissen in het zonnetje. Het zou fijn zijn als jullie dan allemaal aanwezig zijn. Vanaf 19.00uur hebben we een heerlijk buffet en om 21.00u start de feestavond. Om 01.00u sluiten we ons feest af. Het geheel wordt muzikaal omlijst door een DJ.

Kosten deelname:
Leden: gratis
Partner: € 10,00
Oud-leden: € 15,00

We zien jullie graag allemaal op 29 juni a.s. vanaf 17.00 uur.

De feestcommissie en bestuur.
 

Einde competitie voorjaar, aanmelden competitie najaar 2019

Clubkampioenschappen 2018

Beste Megaclessers,

De voorjaarscompetitie is weer tot zijn einde gekomen. Alle teams hebben hun wedstrijden gespeeld m.u.v. ons 1e herenteam. Zij moeten nog een beslissingswedstrijd spelen voor het kampioenschap in de Hoofdklasse-ZO tegen Maastricht 1. Deze beslissingswedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 18 mei om 15.00 uur in Sittard. Uiteraard is iedereen welkom om onze heren aan te moedigen!

Het 2e team is helaas in de 1e klasse als laatste geëindigd met 38 punten. Het 3e team bij de senioren deed goed mee en heeft de competitie in de middenmoot afgesloten op een 4e plaats met 44 punten. Het 4e team had eveneens geen succesvol seizoen en sloot als een na laatste af met 27 punten in de 3e klasse.

Inmiddels is het bestuur gestart met een inventarisatie voor de competitieronde in het najaar 2019. Degene die wel/niet competitie willen spelen verzoeken we om dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken bij Richard Clement (secretaris en interim TC) in verband met de aanmeldingen bij de bond. Zonder bericht voor 20 mei a.s. gaan we ervan uit dat eenieder die in de voorjaarscompetitie heeft deelgenomen, ook in de najaarscompetitie wil deelnemen. Voorkeur voor samenstelling van de teams kan aangegeven worden, doch uiteindelijk beslist de TC in samenspraak met bestuur.
De teamsamenstellingen zullen z.s.m. kenbaar worden gemaakt.

Voor de jeugd hebben we op dit moment geen eigen teams beschikbaar. We onderzoeken momenteel de mogelijkheden om toch een team te laten deelnemen.

Het bestuur.
 

Uitslagen Limburgse Kampioenschappen 2019

Clubkampioenschappen 2018

Beste Megaclessers,

Zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 zijn de Limburgse Kampioenschappen georganiseerd in de Piushof Sporthallen te Panningen. Ook Megacles was hier met een aantal jeugd-, senioren en paraspelers vertegenwoordigd.

We hebben twee kampioenen in ons midden. 
Iedereen gefeliciteerd met zijn/haar resultaat!
De uitslagen zijn als volgt:

Jeugd enkelspel:
1. Jasper Rademaekers     -     2e prijs (jongens pupillen BD)
2. Anne Bremmers     -    2e prijs (meisjes welpen AD)

Jeugd dubbelspel:

1. Anne Bremmers     -     1e prijs hoofdtoernooi = Limburgs Kampioen!
(meisjes welpen met Fiene Wijnhoven - TTV Westa)

Senioren:

1. Luc van Veldhoven     -     halve finale (4e klasse, Troosttoernooi)

2. Jürgen Schulze     -     halve finale (6e klasse)


 

Senioren dubbelspel:

1. Sjra Heussen     -     1e prijs = Limburgs Kampioen!
(senioren dubbel 6e klasse met Ingrid Gertz)


2. Jürgen Schulze     -     halve finale (senioren dubbel 6e klasse met Annelies Lomans)

 

 

Para enkelspel:

Helaas is het geen parasporter van onze vereniging gelukt om tot de halve finales of finale te komen m.u.v. Stijn Weghs. Chaty van Heurik werd in het enkelspel 6e klasse, 3e in haar poule. Ine Vaessen werd in dezelfde poule 4e. In de 4e klasse enkelspel heeft Stijn Weghs een 3e plaats behaald, Patrick Pollaert werd 5e in de poule.
 

Uitslagen Clubkampioenschappen 2018

Clubkampioenschappen 2018

Beste Megaclessers,

Zaterdag 22 december 2018 zijn de clubkampioenschappen van TTV Megacles/Zuiderhuis gespeeld. Mooie partijen gespeeld met in de finale Ingrid tegen Nick ( para’s) en Roel tegen Wouter. Allebei de uitslagen waren 3-1 en de winnaars... GEFELICITEERD!!!.

Een mooie zaterdag, waar we als club trots op mogen zijn.
De uitslagen zijn als volgt:

Jeugd:
1. Jasper Rademaekers
2. Anne Bremmers
3. Cailan Nouwen
4. Thomas Bremmers


Para’s:

1. Ingrid van Oijen-Meulemans
2. Nick Zander

3. Karin Geuns

4. Jos van den Schoor

5. Eric Sedee

6. Melanie Vullings

7. Daniëlle Paes

8. Monique Bouten

9. Chaty van den Heurik-Stals

10. Ad Smolenaars

11. Ine Vaessen


Senioren

1. Roel Nouwen

2. Wouter Lenaers

3. Marleen van de Werken

4. Marco Beelen

5. Richard Clement

6. Hans Kirkels

7. Luc van Veldhoven

8. André van den Elsen

9. Paul Frissen

10. Jürgen Schulzen

11. Wilfert van Veldhoven
 

Zuiderhuis Internationaal Para-ranglijsttafeltennistoernooi 2018.

Para toernooi 2016

Op zondag 25 november 2018 in de sporthal Aan de Bron te Weert.

Nadat alle deelnemers ontvangen waren met koffie en Weerter vlaai, kon het toernooi om 10.00u beginnen.

Mede door de goede organisatie werd de streeftijd einde van 17.00u gehaald.

Niet te vergeten de nodige vrijwilligers en EHBO die de hele dag beschikbaar waren.

Ondanks de afwezigheid van de Nederlandse top, was er een sterk deelnemersveld. O.a. ook  deelnemers uit Duitsland en België.

Er werd gestart met 85 deelnemers.

Tijdens het toernooi werd de Afdeling NTTB Limburg vertegenwoordigd door de Voorzitter en Secretaris, wat zeer op prijs gesteld werd.

Bij deze de prijswinnaars van onze vereniging.

Enkele opvallende resultaten:

Klasse 1               3de plaats Nick Zander              TTV Zuiderhuis/Megacles

Klasse 4               2de plaats Melanie Vullings        TTV Zuiderhuis/Megacles

Klasse 6               2de plaats Pauline Peeters         TTV Zuiderhuis/Megacles

3de plaats Ad Smolenaars           TTV Zuiderhuis/Megacles

Voor onze prijswinnaars een dikke proficiat met dit geweldig resultaat, ook onze spelers die niet in de prijzen zijn gevallen hebben geweldig gespeeld.

 

Voor de totale uitslagen zie toernooi.nl

 

Sport Overdag 55+

megacles

"Sport Overdag 55+" beoogt mensen van 55 jaar en ouder op een informele wijze de tafeltennissport te laten beoefenen.

Sport Overdag 55+ is bedoeld voor mensen die graag met leeftijdsgenoten een sportieve middag willen hebben. Er is meer dan voldoende ruimte voor rustpauzes en er is oog voor persoonlijke aandacht.

‘We willen de mensen uit hun isolement halen en daarom staat tijdens deze middag de sociale samenhang centraal en niet de technische vaardigheden. We zijn verheugd dat  de gemeente Weert deze activiteit voor senioren als een welkome aanvulling ziet in de dagbesteding van mensen in deze leeftijdscategorie binnen onze samenleving in de gemeente Weert.

De kantine is geopend voor een kopje koffie/thee of fris waar de sociale binding naast het sporten zich verder kan ontwikkelen. Tijdens het sporten is er persoonlijke begeleiding dus ook mensen die nu nog geen bal kunnen raken, hebben de mogelijkheid om van een ervaren trainer het spel te leren. Natuurlijk verwelkomen we graag eenieder die vervolgens lid wil worden van onze vereniging. Instromen in de recreantengroep behoort zeker tot de mogelijkheden,’ aldus het bestuur van TTV Zuiderhuis/Megacles.

Accomodatie:
Sport Overdag 55+ wordt elke twee weken op dinsdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur georganiseerd in de kleine zaal van Sporthal Aan de Bron aan de Maaslandlaan 3 te Weert. Deze zaal is voorzien van ruime kleedlokalen en sanitaire voorzieningen.

Kosten van deelname:

Aan deelname zit een kleine bijdrage die ook voor de kleine portemonnee betaalbaar is. Voor slechts € 2,50 per middag kan men twee uur onder begeleiding sporten.

Kleding:
Het enige dat u nodig heeft is sportkleding, zaal-sportschoenen en een starters tafeltennisbatje (verkrijgbaar bij Posno Sport in de Maasstraat te Weert).

Bestaande leden:
Ook bestaande leden van onze vereniging die 55 jaar of ouder zijn, kunnen aan deze middag deelnemen voor een bedrag van € 1,50 per middag bovenop het normale bedrag aan lidmaatschapsgeld.

Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Op Facebook

Facebook feed