Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

Heren 3 kampioen!

megacles

Zaterdag 3 december vonden de laatste wedstrijden van de najaarscompetitie plaats. Het 3de herenteam wist middels een 9-1 overwinning op Koningslust 2 het kampioenschap in de 3de klasse binnen te halen. Eric, Jacko, Joost, Jan en Paul gefeliciteerd!

overzicht LJM

Het eerste herenteam wist zich middels een 10-0 overwinning te handhaven in de derde divisie. Tegenstander Rijsoever had de moed blijkbaar op voorhand al opgegeven, zodat de benodigde 4 punten voor handhaving al snel op het bord stonden.

 

3 Megacles spelers in halve finale NJM

megacles

Tijdens de kwartfinales van de nationale jeugdmeerkampen, die op zondag 4 december in Almere werden gehouden wisten 3 Megacles spelers zich te plaatsen voor de halve finales. Sharon Janssen maakte haar favorietenrol waar en won soeverein haar meerkamp bij de meisjes junioren. Ook Selina Brucers wist in deze categorie de halve finale te halen, alleen Aleksandra van der Linden was haar te sterk af.

Bij de jongens welpen werd Jasper Rademaekers tweede, waarmee hij ook geplaatst is. Van de overige Megacles spelers kwamen Simon Beelen en Anne-Fleur Hamakers met een 4de plaats ook in de buurt van plaatsing, maar ze kwamen net te kort. De overige Megacles spelers konden geen potten breken.

 

Clubkampioenschappen 2016

Clubkampioenschappen 2016

 

 

 

Op zondag 18 december a.s. houden wij de traditionele

clubkampioenschappen. Aanvangstijd: 12.00 uur.

We hopen, dat jullie je in grote getale gaan opgeven en we er samen een

gezellige en sportieve dag van gaan maken.

 

Alle leden kunnen zich inschrijven t/m zaterdag 10 december!!!

Inschrijving is mogelijk via:

- Trainer

- Het magneetbord in onze kantine 't Plênkske (vanaf dinsdag 22 nov.)

- Via e-mail of persoonlijk bij Richard Clement: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Geef ook aan in welke categorie je wenst deel te nemen!

  1. Jeugd

  2. Senioren (landelijk spelende jeugd / oudere jeugd)

  3. Recreanten
    (maandag en/of donderdagavond groep tussen 20.00 en 22.00 uur

  4. Paratafeltennisgroep

 

Er wordt ook weer gespeeld om het clubkampioenschap dubbel!

 

Para-toernooi 2016 TTV Zuiderhuis/Megacles

Para toernooi 2016

Op zondag 27 november heeft TTV Zuiderhuis/Megacles het
"Alcami Internationaal Tafeltennistoernooi voor Parasporters" georganiseerd. Dit jaar was het de 30e editie.


Binnenkort een verslag op onze website!

 


 

2e Jeugdranglijst Toernooi 2016 te Tilburg, verslag

megacles

Beste Megaclessers,

Op zaterdag 19 november werd het tweede jeugdranglijst toernooi in gespeeld waar onze jeugd aan deelnam. Dit keer was de locatie: Tilburg.


Megacles was met acht jeugdspelers (Anne-Fleur Hamaekers, Thomas en Anne Bremmers, Daan Hamaekers, Luca op den Camp, Amber en Jasper Rademakers en Luuk Maes) aanwezig. Er werd gespeeld in een zes- of zevenkamp. Allemaal hebben ze een prima inzet getoond en weer veel geleerd. Helaas lukte het niet om de poule wedstrijden door te komen. Voor de TC, (assistent-)trainers en jeugdbegeleiders, weer veel informatie waarmee we op de trainingen ons voordeel kunnen doen.

 

Overzicht tafeltennisevenementen seizoen 2016-2017

SJ_ranglijst


Ook in het tafeltennisseizoen 2016/2017 staan weer diverse evenementen op de agenda.
Klik op "lees meer" voor meer informatie.

Lees verder ...
 

Algemene Ledenvergadering 2016 - kort verslag

Megacles

Beste Megaclessers,

Op woensdag 19 oktober 2016 vond in onze kantine "'t Plênkske" de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. De opkomst was goed en we kijken terug op geslaagde vergadering.


Tijdens de vergadering is door de bestuursleden verslag gedaan uit de verschillende commissies. Ook enkele van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers deden verslag van hun activiteiten. De penningmeester heeft het jaarverslag 2015 nader toegelicht en is op een aantal zaken dieper ingegaan. De vergadering heeft ingestemd met het jaarverslag!


Met instemming van de leden hebben we een nieuwe voorzitter gekozen. Na 7 jaar zal Paul de Rouw de voorzittershamer gaan overgedragen aan Ben Bremmers. Ben heeft in de voorbije maanden de bestuursvergaderingen bijgewoond en heeft zich ingelezen in de actuele zaken die spelen binnen onze vereniging. Voorafgaand aan de vergadering was Ben al door het bestuur voorgedragen aan alle leden in de uitnodiging van deze ALV. Het bestuur is verheugd met de instemming en kijkt met vertrouwen naar de toekomst!


Lid van verdiensten

Paul de Rouw is, als aftredend voorzitter, met instemming van de leden benoemd tot Lid van Verdiensten. Het bestuur is Paul dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Paul, nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt!!!

Een uitgebreid verslag van de gehele vergadering zal binnenkort door de secretaris onder de leden worden verspreid via e-mail!


Het Bestuur


 

Bjorn Jaeken Nederlands Kampioen Para-tafeltennis 2016

SJ_ranglijst


Op zaterdag 11 juni 2016 werden de Nederlandse Kampioenschappen para-tafeltennis gespeeld in Sporthal ”de Amerhal" in Made, bij Breda. De spelers werden ingedeeld in twee groepen. Rolstoelers en lopende spelers.

Van Zuiderhuis/Megacles waren we met 12 spelers aanwezig, van de in totaal 80 deelnemers.

 

Lees verder ...
 

Gelukkig Nieuwjaar

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Op Facebook

Facebook feed

Op Twitter

Twitter feed

Nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief