Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

Tafeltennistoernooien voor het goede doel

megacles

Ook dit jaar organiseert Stichting Terri in samenwerking met diverse tafeltennis verenigingen verschillende toernooien voor het goede doel (ziekte MS).Met z'n allen onze geliefde sport beoefenen en dan meteen geld inzamelen voor MS-patiënten waarvoor bewegen niet de normaalste zaak van de wereld is. Samen met alle deelnemers van de MS-toernooien hopen we op deze manier een mooi bedrag op te halen. Na afloop van het toernooi proberen we altijd een maaltijd aan te bieden tegen een geringe vergoeding en ook deze opbrengst gaat naar het goede doel. Binnenkort hebben we weer 3 MS-toernooien (senioren enkel.

Zaterdag 13 mei        Disnierats        Hoorn              Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Zaterdag 20 mei        Avanti Hazerswoude               Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Zaterdag 1 juli          ttvHilversum    Hilversum         Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Inschrijven is mogelijk door middel van een mailtje te sturen naar één van deze bovenstaande mailadressen.

 

Best of 21

megacles

Het wordt nieuw, snel, flitsend en voor iedereen toegankelijk. Jong, oud,lid of geen lid NTTB. Door de toernooivorm speelt iedereen snel op zijn/haar eigen niveau. Lange wachttijden zijn uit den boze. We hebben een ongekend grote prijzenpot beschikbaar, waar iedere deelnemer kans op maakt. Hier wil je bij zijn! Nee, hier moet je bij zijn!

En het mooiste is dat het in Weert is! Reserveer daarom allemaal zondag 11 juni en doe mee

Alle informatie en inschrijven via www.bestof21.nl

 

Best of 21

 

TTV Laar kampioen

megacles

Sinds een paar maanden zijn ze lid van Megacles, maar onder de naam TTV Laar zijn Jac Brouns, Jac Noordermeer en Huub van Hoef kampioen geworden in de bedrijfscompetitie. Zaterdag 22 april houden ze receptie in de Microbar van sporthal Moesel (19.30 - 2015 uur). Bij deze alvast de felicitaties!

 

 

 

Sjraar Heussen Nederlands Kampioen!

megacles

In zijn twaalfde poging is Sjaar Heussen er in geslaagd om de Nederlandse titel bij de veteranen te bemachtigen. Op zondag 9 april werd hij in Schiedam kampioen bij de heren 70+ in de klasse D2. Ook in het dubbel was Sjraar succesvol, daar behaalde hij een tweede plaats.

 

Sjraar

 

Bjorn Jaeken wint para ranglijsttoernooi in Arnhem

megacles

Zaterdag 18 maart werd in Sporthal De Endesprong door ISVA uit Arnhem het jaarlijkse Para ranglijsttoernooi georganiseerd. In totaal waren er dit jaar 97 deelnemers in zes verschillende klassen.

Dankzij de vele vrijwilligers werd het toernooi een succes en verliep de dag soepel voor alle deelnemers. Na een eerste poulefase werden de spelers verdeeld over een winnaars- en verliezersronde, zodat iedereen gedurende de hele dag voldoende wedstrijden kon spelen. Naast de prijzen voor de winnaars, was er ook een aandenken voor de beste spelers uit de verliezersronde.

In de hoogste klasse wist Nederlands kampioen van 2016 Bjorn Jaeken beslag te leggen op de eerste plaats. Klasse 1 werd verspeeld in een 7-kamp, waarin Bjorn ongeslagen wist te blijven en zelfs maar één game afstond. De tweede plaats was voor Erryshar Filomena en het podium was compleet met Alex Karremans. Andere winnaars zijn Peter Kopetzky (klasse 2), Demi Ronda (klasse 3), Christiaan Sterenborg (klasse 4), Erik de Kruijff (klasse 5) en Patrick Pollaart (klasse 6).

Venray volgende ranglijsttoernooi
Het volgende Para ranglijsttoernooi is op 15 april in Venray. Het seizoen wordt afgesloten tijdens het NK Paratafeltennis op zaterdag 3 juni in Rotterdam: www.paratafeltennis.nl.

 

Lees verder ...
 

Karlijn derde A-ranglijsttoernooi Den Haag

megacles

Zondag 19 maart was in Den Haag het tweede A-ranglijsttoernooi vn het seizoen. Karlijn van Lierop werd 3de bij de meisjes kadetten, Sharon Janssen haalde een 6de plaats bij de meisjes junioren. Selina Bruckers deed ook mee, maar kon geen potten breken.

Zowel Sharon als Karliijn werden in een vroegtijdig stadium uitgeschakeld voor de eerste plaats (verlies tegen respectievelijk Yoeke Gunsing en Dobrila Jorguseska). Karlijn legde daarna een foutloos parcours af en eindigde met een overwinning op Vicky Schijven. Sharon moest in de strijd om plaats 5 en 6 haar meerdere erkennen in Esmee van Marwijk (Scylla).

 

TTV Zuiderhuis/Megacles ontvangt sponsorbedrag van de Heerschap Groep

megacles

In de afgelopen weken hebben alle winkelbezoekers aan de Jumbo Supermarkten van de Heerschap Groep BV, na besteding van minimaal € 15,- aan boodschappen, met een lot kunnen stemmen op hun favoriete vereniging. De Heerschap Groep BV sponsort een bedrag van totaal € 25.000,- verdeeld onder 57 deelnemende verenigingen.

Begin januari hebben een aantal leden onze vereniging gepromoot in de Jumbo Heerschap winkel aan het Collegeplein en de winkel op Boshoven. Op zaterdag 4 maart is de einduitslag bekend gemaakt en mocht onze vereniging de waardecheque in ontvangst nemen. Jos Rademakers was aanwezig als commissielid sponsoring samen met Nick Zander en ontvingen zij een cheque met een waarde van € 293,51

Wij danken alle mensen die op TTV Zuiderhuis/Megacles gestemd hebben in de afgelopen weken!!!

 

Heerschapactie

 

Heerschap actie

 

 

0495-Samenfonds

megacles

Beste leden,

Goed nieuws... Onze sponsorcommissie heeft een cheque in ontvangst mogen nemen van het 0495-Samenfonds t.w.v. € 500,-.

Het 0495-Samenfonds streeft ernaar mensen bij elkaar te brengen die zich inzetten voor een sterkere gemeenschap. Het fonds ondersteunt initiatieven rond diverse thema's zoals mensen in kwetsbare situaties, cultuur, zorg, welzijn en sport. Verenigingen kunnen bij het 0495-Samenfonds terecht met nieuwe ideëen en projecten die meehelpen de samenleving te versterken.

Richard Clement heeft namens het TTV Zuiderhuis/Megacles als bestuursverantwoordelijke van de commissie sponsoring het initiatief genomen en de contacten gelegd met het 0495-Samenfonds. Dit contact heeft geleid tot deze mooie gift van € 500,- aan onze vereniging. Wij zijn Richard en het 0495-Samenfonds erg dankbaar en zullen dit bedrag ten goede laten komen aan onze ideeën.

 

Richard

 

 

3 Megacles spelers in finale NJM

megacles

Zondag 12 februari werden in Assen de halve finales van de nationale jeugdmeerkampen gespeeld met deelname van vier Megacles spelers. Van hen wisten drie de finale te halen wat een mooi resultaat genoemd mag worden. Van Sharon Janssen en Karlijn van Lierop zijn we dit gewend, zij wisten de verwachtingen waar te maken. Selina Bruckers wist zich voor het tweede jaar op rij te plaatsen. Jasper Rademaekers redde het bij de jongens welpen helaas net niet, hij werd vierde in zijn meerkamp waar een derde plaats vereist was.

 

2de plaats Sjra

megacles

Tijdens het OTC toernooi wat op 22 januari in Nieuwengein werd gehouden wist Sjra Heussen een mooie 2de plaats te halen.

 

megacles

 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Op Facebook

Facebook feed

Nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief