Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

Para-toernooi 2016 TTV Zuiderhuis/Megacles

Para toernooi 2016

Op zondag 27 november a.s. organiseert TTV Zuiderhuis/Megacles weer het jaarlijkse Internationaal Tafeltennistoernooi voor Parasporters (sporters met een beperking).


Het toernooi in Weert is één van de vier landelijke ranglijsttoernooien die in Nederland worden gehouden. Tijdens de 30e editie van dit toernooi komen naar schatting ruim 100 sporters met een lichamelijke of verstandelijke handicap in actie, elk op zijn/haar niveau.

U vindt hier de uitnodiging tot inschrijving: klik
Inschrijving is nu mogelijk via het inschrijfformulier: klik hier!


Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 11 november 2016!

U vindt dit formulier ook op de website van de NTTB.


 

Algemene Ledenvergadering 2016 - kort verslag

Megacles

Beste Megaclessers,

Op woensdag 19 oktober 2016 vond in onze kantine "'t Plênkske" de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats. De opkomst was goed en we kijken terug op geslaagde vergadering.


Tijdens de vergadering is door de bestuursleden verslag gedaan uit de verschillende commissies. Ook enkele van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers deden verslag van hun activiteiten. De penningmeester heeft het jaarverslag 2015 nader toegelicht en is op een aantal zaken dieper ingegaan. De vergadering heeft ingestemd met het jaarverslag!


Met instemming van de leden hebben we een nieuwe voorzitter gekozen. Na 7 jaar zal Paul de Rouw de voorzittershamer gaan overgedragen aan Ben Bremmers. Ben heeft in de voorbije maanden de bestuursvergaderingen bijgewoond en heeft zich ingelezen in de actuele zaken die spelen binnen onze vereniging. Voorafgaand aan de vergadering was Ben al door het bestuur voorgedragen aan alle leden in de uitnodiging van deze ALV. Het bestuur is verheugd met de instemming en kijkt met vertrouwen naar de toekomst!


Lid van verdiensten

Paul de Rouw is, als aftredend voorzitter, met instemming van de leden benoemd tot Lid van Verdiensten. Het bestuur is Paul dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Paul, nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt!!!

Een uitgebreid verslag van de gehele vergadering zal binnenkort door de secretaris onder de leden worden verspreid via e-mail!


Het Bestuur


 

Rabobank Samen Sterker Actie - STEM!!!

BBQ

 

Beste Megaclessers,


De Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het vereningingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank de "Samen Sterker" actie.

Ook wij als Megacles kunnen een EXTRA SPONSORBEDRAG verkrijgen als wij met z'n allen zo veel
mogelijk stemmen vergaren!

Hoe gaan we dat doen???


Lees verder ...
 

Overzicht tafeltennisevenementen seizoen 2016-2017

SJ_ranglijst


Ook in het tafeltennisseizoen 2016/2017 staan weer diverse evenementen op de agenda.
Klik op "lees meer" voor meer informatie.

Lees verder ...
 

Amersfoorts para-ranglijsttoernooi - 1 oktober 2016

1e Plaats Bjorn Jaeken, 3e Plaats Karin Geuns

megacles Afgelopen zaterdag werd in Amersfoort het Para-ranglijsttoernooi gespeeld. Bjorn Jaeken behaalde in Klasse 1 een 1e plaats en Karin Geuns een 3e plaats in Klasse 2. Bjorn en Karin van harte gefeliciteerd!!!
 

Bjorn Jaeken Nederlands Kampioen Para-tafeltennis 2016

SJ_ranglijst


Op zaterdag 11 juni 2016 werden de Nederlandse Kampioenschappen para-tafeltennis gespeeld in Sporthal ”de Amerhal" in Made, bij Breda. De spelers werden ingedeeld in twee groepen. Rolstoelers en lopende spelers.

Van Zuiderhuis/Megacles waren we met 12 spelers aanwezig, van de in totaal 80 deelnemers.

 

Lees verder ...
 

1e Jeugdranglijst Toernooi 2016 te Maasbracht

megacles

 

Beste Megaclessers,

Op zondag 25 september werd het eerste jeugdranglijst toernooi in Maasbracht gespeeld. Megacles was met vijf jeugdspelers (Anne-Fleur Hamaekers, Anne Bremmers, Daan Hamaekers, Luca op den Camp en Aaron Slots) aanwezig. Helaas moest Jasper Rademaekers afzeggen wegens een blessure. Er werd gespeeld in een zeskamp. Allemaal hebben ze een prima inzet getoond en weer veel geleerd. Helaas lukte het niet om de poule wedstrijden door te komen. Voor de TC, die vertegenwoordigd was door Wiel en Ellen, weer veel informatie waarmee we op de trainingen ons voordeel kunnen doen.

Het volgende jeugdranglijsttoernooi (zonder licentie) staat voor de Megacles jeugd gepland voor 19 november in Tilburg.

 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Op Facebook

Facebook feed

Op Twitter

Twitter feed

Nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief