Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

Corona maatregelen (9 februari 2021)

megacles


Beste Megaclessers,

 

Zoals bekend heeft de overheid besloten de Corona-maatregelen te verlengen tot 2 maart 2021. Dat betekent dat er nog geen verruiming mogelijk is, ook voor onze vereniging, om het sporten te hervatten. De sporthal is gesloten voor 18+-ers en dat houdt in dat wij alle trainingen tot nader bericht hebben opgeschort.

Zodra er meer duidelijkheid komt over wanneer wij onze clubactiviteiten kunnen hervatten, zullen wij jullie daarover informeren. Blijf gezond en hopelijk tot snel.

 

Bestuur TTV Zuiderhuis/Megacles
Richard, Wilfert en Jolanda

 

In memoriam Jan Hendrix

Vorige week bereikte ons het droevige nieuws dat onze oprichter en erelid Jan Hendrix is overleden. Jan werd 89 jaar.

Jan stond aan de basis van onze vereniging als oprichter, bestuurslid, speler en trainer van jeugd en senioren. Hij stond altijd klaar voor onze club. Zelfs tot op hoge leeftijd heeft Jan de recreantengroep op maandag begeleid. Vele uren werk heeft Jan in onze vereniging gestoken en dat altijd met een vrolijke noot.

Meer dan 61 jaar heeft Jan zich ingezet voor de tafeltennissport in de regio Weert. Hij was een meer dan betrokken lid, we gaan hem zeker missen.

We wensen Nellie en de familie veel sterkte toe.

 

Bestuur TTV Zuiderhuis/Megacles

 

Sport Overdag 55+

 

megacles

 

"Sport Overdag 55+" beoogt mensen van 55 jaar en ouder op een informele wijze de tafeltennissport te laten beoefenen.

Sport Overdag 55+ is bedoeld voor mensen die graag met leeftijdsgenoten een sportieve middag willen hebben. Er is meer dan voldoende ruimte voor rustpauzes en er is oog voor persoonlijke aandacht.

 

 

Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

We willen de mensen uit hun isolement halen en daarom staat tijdens deze middag de sociale samenhang centraal en niet de technische vaardigheden. We zijn verheugd dat  de gemeente Weert deze activiteit voor senioren als een welkome aanvulling ziet in de dagbesteding van mensen in deze leeftijdscategorie binnen onze samenleving in de gemeente Weert.

 

Lees verder ...
 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Op Facebook

Facebook feed