Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

4 Verenigingen slaan de handen in 1

Open Dag sporthal Aan de Bron in Weert

persbericht

megacles

 

Op zondag 6 oktober a.s. organiseren vier sportverenigingen gezamenlijk een Open Dag in sporthal Aan de Bron in Weert. Centraal tijdens deze open dag staat uiteraard de sport, bewegen, gezondheid en vitaliteit voor jong én oud. In deze sporthal zijn op dit moment vier verenigingen actief, t.w. handbalvereniging HV Rapiditas, de volleybalvereniging VC Weert, gymnastiekvereniging Jan van Weert én tafeltennisvereniging TTV Zuiderhuis/Megacles. Om Weert en omstreken kennis te laten maken met de sport en de verenigingen, slaan de vier verenigingen de handen in één!

Tijdens de open dag worden diverse demonstraties verzorgd en kunnen bezoekers deelnemen aan sportclinics. Heb je deelgenomen aan een clinic dan ontvang je een stickertje op je stempelkaart. Scholieren hebben deze stempelkaart op school ontvangen tijdens de gymles dus neem ‘m mee! De stempelkaart is ook voor alle andere bezoekers in de sporthal te verkrijgen bij binnenkomst . Aan het einde van de middag worden onder de deelnemers leuke prijzen verloot!

Verder willen de verenigingen er met name een gezellige en sportieve middag van maken. Buiten achter de sporthal komt bij goed weer een stormbaan te staan. De kantine is geopend en buiten is een broodje hamburger of worst verkrijgbaar van de bbq. Voor de kinderen is er ook verse popcorn verkrijgbaar, de allerkleinste kunnen zich laten schminken. Tevens kunt u informatie verkrijgen over het gebruik van spieren, het voorkomen van blessures en therapiebehandelingen.

De Open Dag in Sporthal Aan de Bron vindt plaats op 6 oktober a.s. van 13.00-17.00 uur.

 

OPROEP!!!

Ben je deze dag beschikbaar om een handje te helpen? Geef je dan zo spoedig mogelijk op bij Richard Clement via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 


 

Zuiderhuis Internationaal Para-ranglijsttafeltennistoernooi 2019.

Para toernooi 2016

Zondag 24 november 2019 vindt wederom het jaarlijkse para-ranglijsttoernooi plaats in Sporthal Aan de Bron te Weert. De inschrijving voor dit toernooi is gestart!

Om onze gasten en eigen para deelnemers te ondersteunen zoeken we enkele vrijwilligers om deze dag te helpen o.a. voor:

- het opzetten van de speeltafels (zaterdagavond 23 nov. vanaf 19.00 uur)

- balletjesrapers jong en oud (ter ondersteuning van de rolstoeldeelnemers)

- kantinebezetting

- hulp bij de afbouw van de zaal (zondagavond 24 nov. direct na afloop rond 18.00u.

 

Geef je op bij Richard Clement via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Alvast bedankt.

Het bestuur.

 

Clubmeerkampen 2019

 

Clubkampioenschappen 2019

 

Beste Megaclessers,

Op zaterdag 24 augustus hebben weer een aantal van jullie meegedaan aan de jaarlijkse Clubmeerkampen. Dit jaar helaas zonder de jeugd.

Bij de senioren ging de winst uiteindelijk naar Roy Claessens. Van harte gefeliciteerd!

De dag werd afgesloten met een warm/koud buffet en een gezellige avond in onze kantine 't Plênkske. Doe jij ook mee volgend jaar?

 

Sport Overdag 55+

 

megacles

 

"Sport Overdag 55+" beoogt mensen van 55 jaar en ouder op een informele wijze de tafeltennissport te laten beoefenen.

Sport Overdag 55+ is bedoeld voor mensen die graag met leeftijdsgenoten een sportieve middag willen hebben. Er is meer dan voldoende ruimte voor rustpauzes en er is oog voor persoonlijke aandacht.

‘We willen de mensen uit hun isolement halen en daarom staat tijdens deze middag de sociale samenhang centraal en niet de technische vaardigheden. We zijn verheugd dat  de gemeente Weert deze activiteit voor senioren als een welkome aanvulling ziet in de dagbesteding van mensen in deze leeftijdscategorie binnen onze samenleving in de gemeente Weert.

De kantine is geopend voor een kopje koffie/thee of fris waar de sociale binding naast het sporten zich verder kan ontwikkelen. Tijdens het sporten is er persoonlijke begeleiding dus ook mensen die nu nog geen bal kunnen raken, hebben de mogelijkheid om van een ervaren trainer het spel te leren. Natuurlijk verwelkomen we graag eenieder die vervolgens lid wil worden van onze vereniging. Instromen in de recreantengroep behoort zeker tot de mogelijkheden,’ aldus het bestuur van TTV Zuiderhuis/Megacles.

Accomodatie:
Sport Overdag 55+ wordt elke twee weken op dinsdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur georganiseerd in de kleine zaal van Sporthal Aan de Bron aan de Maaslandlaan 3 te Weert. Deze zaal is voorzien van ruime kleedlokalen en sanitaire voorzieningen.

Kosten van deelname:
Aan deelname zit een kleine bijdrage die ook voor de kleine portemonnee betaalbaar is. Voor slechts € 2,50 per middag kan men twee uur onder begeleiding sporten.

Kleding:
Het enige dat u nodig heeft is sportkleding, zaal-sportschoenen en een starters tafeltennisbatje (verkrijgbaar bij Posno Sport in de Maasstraat te Weert).

Bestaande leden:
Ook bestaande leden van onze vereniging die 55 jaar of ouder zijn, kunnen aan deze middag deelnemen voor een bedrag van € 1,50 per middag bovenop het normale bedrag aan lidmaatschapsgeld.

Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Op Facebook

Facebook feed