Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

Trainingen en competitie najaar 2019

 

Clubkampioenschappen 2018

Beste Megaclessers,

De trainingen voor het najaar starten in week 34 met ingang van 19 augustus. De senioren/recreanten bijten op maandagavond het spits af. De trainingen zijn als volgt ingedeeld:

Maandagavond van 20.00 - 22.00 uur       Senioren/Recreanten

Dinsdagmiddag van 15.00 - 17.00 uur      55+ groep
Dinsdagavond van 18.30 - 20.00 uur        Jeugdtraining o.l.v. Marc en Roy


Woensdagavond van 19.30 - 21.15 uur     Paratraining o.l.v. Ingrid, Richard en André

Donderdagavond van 18.30 - 20.00 uur    Jeugdtraining o.l.v. Richard
Donderdagavond van 20.00 - 21.30 uur    Senioren/Recreantentraining


Vrijdagavond van 19.00 - 21.00 uur        Paratraining o.l.v. Jolanda, Bèr, André en Nick

 

Competitie

Voor competitiespelers bestaat ook de mogelijkheid om gelijktijdig aan de jeugdtraining op dinsdagavond van 18.30 - 20.00 uur te trainen.

 

De competitie voor de senioren begint op vrijdagavond 13 september. Het 1e herenteam (Roel, Roy, Marco en Wouter) speelt dan om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Deurne 1.

 

Het 2e seniorenteam (Marleen, Eric, Robin en Hans) spelen op zaterdag 14 september om 15.00 uur een uitwedstrijd tegen Elsloo '72 - 2.

 

Ons 3e seniorenteam (Richard, Rik, André, Nick en Luc) start de competitie pas op zaterdag 21 september om 16.30 uur met een thuiswedstrijd tegen TTC Kluis uit Geleen. Oók team 1 en 2 spelen op deze dag een thuiswedstrijd. Team 1 tegen Stiphout en team 2 tegen Brunssum. Ook deze wedstrijden starten om 16.30 uur.

 

Het wordt zeer gewaardeerd als bij thuiswedstrijden zoveel mogelijk Megaclessers onze teams komen aanmoedigen en voor degene die wil is er altijd een leuke 3e helft in de kantine.

 

We wensen iedereen weer een sportief, succesvol en leuk seizoen toe!

 

Het bestuur.
 

Clubmeerkampen 2019

 

Clubkampioenschappen 2018

 

Beste Megaclessers,

Op zaterdag 24 augustus organiseert onze vereniging wederom de jaarlijkse clubmeerkampen. Geef je z.s.m. op bij Richard Clement via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

We wensen iedereen weer een sportieve, succesvolle en leuke dag toe!

De technische commissie.
 

Sport Overdag 55+

 

megacles

 

"Sport Overdag 55+" beoogt mensen van 55 jaar en ouder op een informele wijze de tafeltennissport te laten beoefenen.

Sport Overdag 55+ is bedoeld voor mensen die graag met leeftijdsgenoten een sportieve middag willen hebben. Er is meer dan voldoende ruimte voor rustpauzes en er is oog voor persoonlijke aandacht.

‘We willen de mensen uit hun isolement halen en daarom staat tijdens deze middag de sociale samenhang centraal en niet de technische vaardigheden. We zijn verheugd dat  de gemeente Weert deze activiteit voor senioren als een welkome aanvulling ziet in de dagbesteding van mensen in deze leeftijdscategorie binnen onze samenleving in de gemeente Weert.

De kantine is geopend voor een kopje koffie/thee of fris waar de sociale binding naast het sporten zich verder kan ontwikkelen. Tijdens het sporten is er persoonlijke begeleiding dus ook mensen die nu nog geen bal kunnen raken, hebben de mogelijkheid om van een ervaren trainer het spel te leren. Natuurlijk verwelkomen we graag eenieder die vervolgens lid wil worden van onze vereniging. Instromen in de recreantengroep behoort zeker tot de mogelijkheden,’ aldus het bestuur van TTV Zuiderhuis/Megacles.

Accomodatie:
Sport Overdag 55+ wordt elke twee weken op dinsdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur georganiseerd in de kleine zaal van Sporthal Aan de Bron aan de Maaslandlaan 3 te Weert. Deze zaal is voorzien van ruime kleedlokalen en sanitaire voorzieningen.

Kosten van deelname:
Aan deelname zit een kleine bijdrage die ook voor de kleine portemonnee betaalbaar is. Voor slechts € 2,50 per middag kan men twee uur onder begeleiding sporten.

Kleding:
Het enige dat u nodig heeft is sportkleding, zaal-sportschoenen en een starters tafeltennisbatje (verkrijgbaar bij Posno Sport in de Maasstraat te Weert).

Bestaande leden:
Ook bestaande leden van onze vereniging die 55 jaar of ouder zijn, kunnen aan deze middag deelnemen voor een bedrag van € 1,50 per middag bovenop het normale bedrag aan lidmaatschapsgeld.

Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Megacles 60-jarig jubileumfeest,

Clubkampioenschappen 2018

Beste (oud) Megaclessers,

Op 29 juni jl. bestond TTV Zuiderhuis/Megacles exact 60 jaar en dit werd met alle aanwezige leden en oud-leden met hun partners gevierd tijdens een gezellig jubileumfeest in de sportkantine van Sporthal Aan de Bron. Voorafgaand aan de feestavond is één van de oprichters Jan Hendrikx gehuldigd met zijn 60-jarig lidmaatschap. Ook Wiel Nouwen werd gehuldigd want ook hij is nu 60 jaar verbonden aan de club. Tevens werden ook gehuldigd dhr. Jan van Dooren en dhr. Tjeu Stienen, zij zijn beide 50 jaar lid van Megacles.

De feestavond werd om 20.30 ingeluid en de hele avond werd muzikaal omlijst door een DJ. Om omstreeks 01.00 uur liep het feest ten einde. Het was een zeer geslaagd en gezellig feest en grote dank aan de feestcommissie die deze avond hebben georganiseerd en mede dank aan de aanwezige cateringservice voor de prima verzorging. Chapeau!

 

Het bestuur. 

Uitslagen Limburgse Kampioenschappen 2019

Clubkampioenschappen 2018

Beste Megaclessers,

Zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 zijn de Limburgse Kampioenschappen georganiseerd in de Piushof Sporthallen te Panningen. Ook Megacles was hier met een aantal jeugd-, senioren en paraspelers vertegenwoordigd.

We hebben twee kampioenen in ons midden. 
Iedereen gefeliciteerd met zijn/haar resultaat!
De uitslagen zijn als volgt:

Jeugd enkelspel:
1. Jasper Rademaekers     -     2e prijs (jongens pupillen BD)
2. Anne Bremmers     -    2e prijs (meisjes welpen AD)

Jeugd dubbelspel:

1. Anne Bremmers     -     1e prijs hoofdtoernooi = Limburgs Kampioen!
(meisjes welpen met Fiene Wijnhoven - TTV Westa)

Senioren:

1. Luc van Veldhoven     -     halve finale (4e klasse, Troosttoernooi)

2. Jürgen Schulze     -     halve finale (6e klasse)


 

Senioren dubbelspel:

1. Sjra Heussen     -     1e prijs = Limburgs Kampioen!
(senioren dubbel 6e klasse met Ingrid Gertz)


2. Jürgen Schulze     -     halve finale (senioren dubbel 6e klasse met Annelies Lomans)

 

 

Para enkelspel:

Helaas is het geen parasporter van onze vereniging gelukt om tot de halve finales of finale te komen m.u.v. Stijn Weghs. Chaty van Heurik werd in het enkelspel 6e klasse, 3e in haar poule. Ine Vaessen werd in dezelfde poule 4e. In de 4e klasse enkelspel heeft Stijn Weghs een 3e plaats behaald, Patrick Pollaert werd 5e in de poule.
 

Zuiderhuis Internationaal Para-ranglijsttafeltennistoernooi 2018.

Para toernooi 2016

Op zondag 25 november 2018 in de sporthal Aan de Bron te Weert.

Nadat alle deelnemers ontvangen waren met koffie en Weerter vlaai, kon het toernooi om 10.00u beginnen.

Mede door de goede organisatie werd de streeftijd einde van 17.00u gehaald.

Niet te vergeten de nodige vrijwilligers en EHBO die de hele dag beschikbaar waren.

Ondanks de afwezigheid van de Nederlandse top, was er een sterk deelnemersveld. O.a. ook  deelnemers uit Duitsland en België.

Er werd gestart met 85 deelnemers.

Tijdens het toernooi werd de Afdeling NTTB Limburg vertegenwoordigd door de Voorzitter en Secretaris, wat zeer op prijs gesteld werd.

Bij deze de prijswinnaars van onze vereniging.

Enkele opvallende resultaten:

Klasse 1               3de plaats Nick Zander              TTV Zuiderhuis/Megacles

Klasse 4               2de plaats Melanie Vullings        TTV Zuiderhuis/Megacles

Klasse 6               2de plaats Pauline Peeters         TTV Zuiderhuis/Megacles

3de plaats Ad Smolenaars           TTV Zuiderhuis/Megacles

Voor onze prijswinnaars een dikke proficiat met dit geweldig resultaat, ook onze spelers die niet in de prijzen zijn gevallen hebben geweldig gespeeld.

 

Voor de totale uitslagen zie toernooi.nl

 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Op Facebook

Facebook feed