Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

Uitslagen Clubkampioenschappen 2019

megacles

GESLAAGDE EDITIE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019

De één geniet nog na van de goede prestaties, de ander moet het doen met spierpijn. Maar  één ding is zeker: het waren meer dan geslaagde clubkampioenschappen!

Op 21 december jl. hield TTV Zuiderhuis/Megacles weer de jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit jaar geheel in kerstsfeer met een versierde kantine, wafels en een gezamenlijke lunch. Dat zorgde ervoor dat de leden, oud-leden en hun supporters ruim de tijd hadden om nog eens herinneringen op te halen. En om alvast te vertellen dat het voetenwerk en de spieren niet meer waren wat het geweest was...

Maar de 32 deelnemers kwamen niet alleen voor de gezelligheid. Er moesten ook prestaties geleverd worden. De top-3 was in elke klasse redelijk voorspelbaar, maar dat maakte vooral de halve finales en finales niet minder spannend.

Daarnaast werden er 10 gelegenheids-dubbels samengesteld (na loting door Cailan Nouwen en Menno Beelen). In het dubbel werd alleen voor de eer gespeeld (al zou je dat soms niet zeggen), in de andere klassen was een prijs te verdienen.

Hieronder de uitslagen, gefeliciteerd allemaal.

Leden:

1e plaats: Roy Claessens

2e plaats: Roel Nouwen

3e plaats: Marco Beelen

 

Para-sporters:

1e plaats: Nick Zander

2e plaats: Karin Geuns

3e plaats: Jos van den Schoor

 

Oud-leden:

1e plaats: Tom Marechal

2e plaats: Danny de Zeeuw

3e plaats: Rob Geraats

 

Dubbel:

1e plaats : Roel Nouwen en Danny de Zeeuw

 

Uiteraard werden de kampioenen na afloop nog gefeliciteerd aan de bar, waar (we moeten het bekennen) de jeugd het net wat langer volhield.

Wij als organisatie hebben een top-dag gehad. Deelnemers, supporters en vrijwilligers: bedankt! Jullie hebben het tot een ouderwets gezellige dag gemaakt.

 

Jolanda

 

 

Limburgse Kampioenschappen, 11 en 12 januari 2020

megacles

 

Beste Megaclessers,


Op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020 vinden de Limburgse Kampioenschappen plaats. Op 11 januari voor senioren en para-sporters, op 12 januari voor de jeugd.

Inschrijven via de vereniging is helaas niet meer mogelijk! 
Dit kon tot 7 december.

Natuurlijk is iedereen op 11 en 12 december van harte welkom in Panningen om onze deelnemers aan te moedigen.

 

Sport Overdag 55+

 

megacles

 

"Sport Overdag 55+" beoogt mensen van 55 jaar en ouder op een informele wijze de tafeltennissport te laten beoefenen.

Sport Overdag 55+ is bedoeld voor mensen die graag met leeftijdsgenoten een sportieve middag willen hebben. Er is meer dan voldoende ruimte voor rustpauzes en er is oog voor persoonlijke aandacht.

‘We willen de mensen uit hun isolement halen en daarom staat tijdens deze middag de sociale samenhang centraal en niet de technische vaardigheden. We zijn verheugd dat  de gemeente Weert deze activiteit voor senioren als een welkome aanvulling ziet in de dagbesteding van mensen in deze leeftijdscategorie binnen onze samenleving in de gemeente Weert.

De kantine is geopend voor een kopje koffie/thee of fris waar de sociale binding naast het sporten zich verder kan ontwikkelen. Tijdens het sporten is er persoonlijke begeleiding dus ook mensen die nu nog geen bal kunnen raken, hebben de mogelijkheid om van een ervaren trainer het spel te leren. Natuurlijk verwelkomen we graag eenieder die vervolgens lid wil worden van onze vereniging. Instromen in de recreantengroep behoort zeker tot de mogelijkheden,’ aldus het bestuur van TTV Zuiderhuis/Megacles.

Accomodatie:
Sport Overdag 55+ wordt wekelijks op dinsdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur georganiseerd in de kleine zaal van Sporthal Aan de Bron aan de Maaslandlaan 3 te Weert. Deze zaal is voorzien van ruime kleedlokalen en sanitaire voorzieningen.

Kosten van deelname:
Aan deelname zit een kleine bijdrage die ook voor de kleine portemonnee betaalbaar is. Voor slechts € 2,50 per middag kan men twee uur onder begeleiding sporten.

Kleding:
Het enige dat u nodig heeft is sportkleding, zaal-sportschoenen en een starters tafeltennisbatje (verkrijgbaar bij Posno Sport in de Maasstraat te Weert).

Bestaande leden:
Ook bestaande leden van onze vereniging die 55 jaar of ouder zijn, kunnen aan deze middag deelnemen voor een bedrag van € 1,50 per middag bovenop het normale bedrag aan lidmaatschapsgeld.

Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Op Facebook

Facebook feed