Home

Megacles Sponsoren


Welkom op Megacles.nl

Schrijf je in voor het Megacles Generatietoernooi 2018 + BBQ

megacles

megacles


Beste Megaclessers,

Ook dit jaar organiseert onze club wederom het Generatie/Familietoernooi. Dit jaar staat het Generatie/Familietoernooi  gepland op zaterdag 30 juni 2018 van 10.30 uur tot 17.00 uur.
Tijdens deze dag worden er alleen dubbels gespeeld. En gezelligheid staat voorop.

De traditie wil dat je een dubbel vormt met iemand uit je familie, waarmee je minimaal een generatie verschil hebt. Je speelt dus met je vader/moeder, je opa/oma, je zoon/dochter of je kleinzoon/kleindochter. En wij proberen deze traditie zoveel mogelijk levend te houden.
We merken wel, dat het niet voor iedereen mogelijk is om zo’n dubbel te vormen. In dat geval mag je ook meedoen met een ander familielid, bijv. je broer of zus

Uiteraard delen we de dubbels in op sterkte. Zo is er bijvoorbeeld een klasse voor beginners met een niet-tafeltennissend familielid en een klasse voor dubbels die bestaan uit twee ervaren tafeltennissers. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau een gezellig balletje slaan.

Aan het einde van de dag sluiten we dit jaar het generatietoornooi af met onze jaarlijkse BBQ.

Via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. kun je je uiterlijk opgeven tot 22 juni 2018. Laat daar weten:

- wie je zelf bent
- met wie je komt
- wat de familieband is (bijv. vader of kleindochter)
- of jouw gast tafeltenniservaring heeft

Geef ook aan of je deelneemt aan de BBQ.
Eigen bijdrage volwassenen € 15,-, voor kinderen € 7,50

Er hangen ook inschrijflijsten in onze kantine, ook daar kun je je opgeven.
We zien je graag op 30 juni. Laten we er samen weer een gezellige dag van maken.

Groeten,

Het bestuur.

 

Nederlandse Kampioenschappen Para-tafeltennis 2018

megacles

Op zaterdag 2 juni 2018 werden de NK para-tafeltennis gespeeld in het Topsportcentrum te Rotterdam. Met ruim 110 deelnemers kon gestart worden , de organisatie was goed en de accommodatie geweldig.

Helaas hadden we dit jaar geen Nederlandse Kampioen, maar wel veel meer andere prijzen. De parasporters van Zuiderhuis/Megacles waren dit jaar de grossier in medailles. Er werd door alle spelers heel goed gespeeld, ook degene die geen prijs gewonnen hadden.

Opvallend was het zeer goede spelen van Nick Zander, hij liet zijn tegenstanders tot het uiterste gaan, waarvan een wedstrijd gewonnen in de 5de game met 22-20 voor zich spreekt.

Hier volgen dan de prijswinnaars:

Enkel klasse 3L:   2de Jos van den Schoor

Enkel klasse 5L:   2de Patrick Pollaarts

Enkel klasse 5L:   3de Olaf Nijs

Enkel klasse 6L:   2de Monique Bouten

Enkel klasse 6L:   4de Joost Notenboom

Enkel klasse 6R:   3de Chaty van den Heurik

Dubbel klasse 2: 2de Karin Geuns en Jos van den Schoor.

Dubbel klasse 4:  2de Henk Kiggen en Mark Koenen

Dubbel klasse 4:  4de Olaf Nijs en Stijn Weghs

De organisatie had gezorgd dat het toernooi op tijd afgelopen was, zodat de spelers moe, maar voldaan, naar huis konden gaan.

Met dank aan de chauffeurs, begeleiders en coaches die deze dag mede tot een succes hebben gemaakt.

Ber Verjans

Trainer TTV Megacles

Voor overige uitslagen zie de website www Toernooi.nl           NK Para 2018


 

Trainer gezocht

megacles

Door een wijziging in de technische staf is Megacles op zoek naar een nieuwe (hoofd)trainer per 15 augustus 2018 per start seizoen 2019-2020, met het volgende profiel:

 • Trainer op licentie 3 of 4 niveau
 • Bereidheid om één avond in de week training te geven aan beginnende jeugd (avonden in overleg)
 • Bereidheid om minimaal één avond in de week trainng te geven aan gevorderde jeugd en senioren (maandag- of donderdagavond)
 • Bereidheid om te werken conform het Technisch Beleidsplan 2018 – 2020 en hier zelf verder vorm aan te geven
 • Bereidheid om samen te werken met alle trainers binnen de trainersstaf
 • Bereidheid om jonge trainers TTV Megacles te begeleiden in hun ontwikkeling
 • Bereidheid om leiding te geven aan de Technische Commissie
 • Bereidheid om jeugdspelers te begeleiden tijdens toernooien
 • Ondersteuning van de maatschappelijke ambities van TTV Megacles:
  • Parasport
  • Sport overdag
 • VOG verklaring is verplicht (kan door Megacles worden aangevraagd)
 • Bereidheid om zich voor meerdere jaren aan TTV Megacles te verbinden

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Ben Bremmers (voorzitter): 06-46256372 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Sport Overdag 55+

megacles

Medio oktober 2017 is TTV Zuiderhuis/Megacles gestart met "Sport Overdag 55+". Het beoogt doel is mensen van deze leeftijdscategorie op een informele wijze de tafeltennissport te laten beoefenen.

Sport Overdag 55+ is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder die graag met leeftijdsgenoten een sportieve middag willen hebben. Er is meer dan voldoende ruimte voor rustpauzes en er is oog voor persoonlijke aandacht.

We willen de mensen uit hun isolement halen en daarom staat tijdens deze middag de sociale samenhang centraal en niet de technische vaardigheden. We zijn verheugd dat ook de gemeente Weert deze activiteit voor senioren als een welkome aanvulling ziet in de dagbesteding van mensen in deze leeftijdscategorie binnen onze samenleving in de gemeente Weert.

Onze kantine is geopend voor een kopje koffie/thee of fris waar de sociale binding naast het sporten zich verder kan ontwikkelen. Tijdens het sporten is er persoonlijke begeleiding dus ook mensen die nu nog geen bal kunnen raken, hebben de mogelijkheid om van een ervaren trainer het spel te leren. Natuurlijk verwelkomen we graag eenieder die vervolgens lid wil worden van onze vereniging. Instromen in de recreantengroep behoort zeker tot de mogelijkheden,’ aldus het bestuur van TTV Zuiderhuis/Megacles.

Accomodatie:
Sport Overdag 55+ wordt vanaf september 2018 elke twee weken op dinsdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur georganiseerd in de kleine zaal van Sporthal Aan de Bron aan de Maaslandlaan 3 te Weert. Deze zaal is voorzien van ruime kleedlokalen en sanitaire voorzieningen.

Tot september wordt op woensdagmiddag gespeeld!

Kosten van deelname:
Aan deelname zit een kleine bijdrage die ook voor de kleine portemonnee betaalbaar is. Voor slechts € 2,50 per middag kan men twee uur onder begeleiding sporten.

Kleding:
Het enige dat u nodig heeft is sportkleding, zaal-sportschoenen en een starters tafeltennisbatje (verkrijgbaar bij Posno Sport in de Maasstraat te Weert).

Bestaande leden:
Ook bestaande leden van onze vereniging die 55 jaar of ouder zijn, kunnen aan deze middag deelnemen voor een bedrag van € 1,50 per middag bovenop het normale bedrag aan lidmaatschapsgeld.

Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Verjaardagen

Birthday List

 

 

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Op Facebook

Facebook feed

Nieuwsbrief

 

Nieuwsbrief