Home Verslagen Robin van Veldhoven Limburgs Kampioen - Open Klasse C

Anne-Fleur Hamaekers Limburgs Kampioen 2018 - Welpen

megacles

Op 13 januari 2018, werden de L.K. 2018 gehouden in Panningen voor de welpen, pupillen, kadetten en junioren.

Onze vereniging was goed vertegenwoordigd. Er werd gespeeld eerst in een Open Klasse gespeeld en daarna poulewedstrijden in de eigen klasse.

In de Welpen klasse werd Anne-Fleur Hamaekers kampioen van Limburg na winst op vijf andere meiden in haar poule die allemaal aan elkaar gewaagd zijn. Dit keer was het Anne-Fleur die met de winst aan de haal ging, een hele dikke proficiat!

Ook bij de Welpen lukte het Anne Bremmers in de groep niet en werd 5e. Ze speelde met vlagen heel goed maar was te wisselvallig. Wel speelde ze, na een 1e wedstrijd die verloren ging tegen Jelle Moris (3e divisie) de 1/16 troostfinale in de Open Klasse tegen Stan Hendriks. Na winst in de eerste game met 12-10 en ijzersterk spel, kon ze dit niveau helaas niet de hele wedstrijd volhouden en verloor in de 4e game met 11-9.

Broer Thomas speelde in de pupillen D klasse samen met enkele anderen van onze club: Lukas Raafs,Noa Stals en Luca van den Camp. 
Luca werd 2e in de poule en plaatste zich voor de tussenronde in het A-toernooi waar hij met een 3e plaats in de tussenronde werd uitgeschakeld.
Noa Stals kwam nét tekort en ging net als Thomas en Lukas naar het B-toernooi verder. Thomas en Lukas lukte het niet in de tussenronde, Noa bereikte de halve finales. Een hele mooie prestatie. In de halve finale was Tim van Wijk (TTV Heerlen) voor haar op dit moment nog een maatje te groot. Uiteindelijk is een gedeeld 3e plaats hartstikke goed gedaan.

In de klasse pupillen B bereikte Jasper Rademaekers een mooie 3e plaats, Daan Hamaekers viel net buiten de prijzen met een 4e plek maar toch een mooi resultaat. Bovendien haalde hij in de Open Klasse de 1/4 finale. Jasper haalde in de Open Klasse de 1/16 finales.

Simon Beelen kwam uit in poule E bij de jongens Kadetten D. Hij behaalde een 2e plaats in de poule en ging door naar de tussenronde A. Daar werd hij 2e in de poule en was helaas niet voldoende om door te gaan. In de Open Klasse wist hij zijn eerste wedstrijd te winnen van Fabian Janssen waarna hij in de winaars ronde verloor van Simon Wittens, uitkomend voor Fortus Panningen.

We kijken terug op een geslaagd toernooi, waar iedereen veel kon spelen in een sportieve en prettige sfeer.

Voor overige uitslagen zie www tafeltennis-live