Home Evenementen Sport Overdag 55+ clinic met Bettine Vriesekoop

Sport Overdag 55+ met Bettine Vriesekoop

28 maart 2018 Sporthal Aan de Bron in WeertOp woensdag 28 maart a.s. wordt in Sporthal “Aan de Bron” Maaslandlaan 3 te Weert door TTV Zuiderhuis/Megacles in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) een tafeltennisclinic voor 55-plussers georganiseerd. Speciale gast is Bettine Vriesekoop. Zij was jarenlang Nederlands beste tafeltennister op nationaal en internationaal niveau.

Door Bettine Vriesekoop als boegbeeld in te zetten voor de 55+ plus, proberen we meer mensen aan te zetten om te gaan tafeltennissen. De clinic wordt geopend door wethouder van sport Geert Gabriëls en in zijn geheel verzorgd door Bettine Vriesekoop. De clinic is bedoeld als aansluiting op het sportprogramma voor 55+ dat Megacles medio oktober 2017 is gestart op de woensdagmiddag. Elke twee weken traint nu een groep recreanten waarbij het sociale karakter centraal staat en bedoeld om ook senioren kennis te laten maken met de tafeltennissport in een groep met leeftijdsgenoten.

Het programma ziet als volgt uit:

Ontvangst om 13.30 uur met koffie en thee

13.45 uur     Toespraak door Wethouder: Geert Gabriëls

14.00 uur     Aanvang clinic

14.45 uur     Pauze

15.00 uur     Bettine Vriesekoop gaat vertelt over haar ervaringen: 55 plussers in China

15.45 uur     Einde


Tijdens de clinic heeft u sportkleding nodig (broek/rokje en t-shirt met sportschoenen). Een batje mag u meenemen. Heeft u dit niet dan zijn er in de zaal batjes te leen.

De kosten voor deze clinic bedragen € 5,-- per persoon en dienen contant bij aanvang betaald te worden. Hierbij is een kop koffie of thee inbegrepen!


Aanmeldingen t/m 23 maart a.s.:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Na afloop is er nog gelegenheid om vragen te stellen.