Home Jeugdbegeleiding
Jeugdbegeleiding

In principe wordt van ieder competitie-spelend lid van Megacles verwacht dat hij of zij 1 of 2 keer per competitie een jeugdteam begeleidt bij een thuiswedstrijd. Gelukkig beschikken een aantal jeugdteams over vaste coaches/begeleiders, waardoor we slechts een enkele keer een beroep hoeven te doen op anderen.

De jeugdcommissie zal samen met de vaste coaches zorgdragen voor de begeleiding maar soms kan het zijn dat ze een beroep doen op competitie-spelende seniorleden van Megacles. Wordt je niet gevraagd; kom desondanks gewoon eens een keertje kijken naar onze jeugd. Ze zullen het zeker op prijs stellen!

Houd de volgende richtlijnen in de gaten wanneer je de jeugd begeleidt. Let naast het coachen ook op zaken als sportiviteit, het correct invullen van het wedstrijdboekje en de plaats waar de jeugd is wanneer zij geen wedstrijd spelen. Wangedrag melden bij het bestuur. 

Indien je op de dag dat je ingepland staat verhinderd bent, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen.  Voor informatie kun je terecht bij Richard Clement. Namens de jeugd van Zuiderhuis/Megacles bij voorbaat dank voor je inzet!