Home Sponsoring

Megacles Sponsoren


Sponsoren

Megacles kent gelukkig een aantal sponsoren, want zonder sponsoring is het bijna niet meer mogelijk om een sportclub in Nederland draaiende te houden. Onderstaande bedrijven hebben hun steun toegezegd aan Megacles. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in sponsoring kunnen op deze pagina meer informatie vinden.Hoofdsponser TTV Zuiderhuis/Megacles

Zuiderhuis

Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken

Goede financiële dienstverlening is vakwerk. De adviseurs van Zuiderhuis trekken daarom veel tijd uit voor een goed gesprek om uw specifieke situatie en wensen te inventariseren. Daarna gaan hun professionals aan de slag en stellen uw persoonlijke financiële plan samen. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Al hun vakmensen kunnen bogen op ruime ervaring, en worden voortdurend bijgeschoold over alle relevante aspecten van financiële dienstverlening.

Zuiderhuis biedt u transparante en uitgebreide informatie over verzekeringen hypotheken en andere financiële zaken. Ze bekijken welke instelling voor u het optimale aanbod heeft en adviseren u daarin. Ook hiervoor nemen ze ruimschoots de tijd. Ze kennen al hun klanten persoonlijk en u heeft bij hen altijd een vaste aanspreekpartner. Door hun langdurige ervaring in Weert en omgeving weten ze als geen ander wat er in de regio speelt. Dat is wel zo prettig.

www.zuiderhuis.nl

zuiderhuis logo
 

TTV Zuiderhuis/Megacles ontvangt sponsorbedrag van de Heerschap Groep

megacles

In de afgelopen weken hebben alle winkelbezoekers aan de Jumbo Supermarkten van de Heerschap Groep BV, na besteding van minimaal € 15,- aan boodschappen, met een lot kunnen stemmen op hun favoriete vereniging. De Heerschap Groep BV sponsort een bedrag van totaal € 25.000,- verdeeld onder 57 deelnemende verenigingen.

Begin januari hebben een aantal leden onze vereniging gepromoot in de Jumbo Heerschap winkel aan het Collegeplein en de winkel op Boshoven. Op zaterdag 4 maart is de einduitslag bekend gemaakt en mocht onze vereniging de waardecheque in ontvangst nemen. Jos Rademakers was aanwezig als commissielid sponsoring samen met Nick Zander en ontvingen zij een cheque met een waarde van € 293,51

Wij danken alle mensen die op TTV Zuiderhuis/Megacles gestemd hebben in de afgelopen weken!!!

 

Heerschapactie

 

Heerschap actie

 

 

0495-Samenfonds

megacles

Beste leden,

Goed nieuws... Onze sponsorcommissie heeft een cheque in ontvangst mogen nemen van het 0495-Samenfonds t.w.v. € 500,-.

Het 0495-Samenfonds streeft ernaar mensen bij elkaar te brengen die zich inzetten voor een sterkere gemeenschap. Het fonds ondersteunt initiatieven rond diverse thema's zoals mensen in kwetsbare situaties, cultuur, zorg, welzijn en sport. Verenigingen kunnen bij het 0495-Samenfonds terecht met nieuwe ideëen en projecten die meehelpen de samenleving te versterken.

Richard Clement heeft namens het TTV Zuiderhuis/Megacles als bestuursverantwoordelijke van de commissie sponsoring het initiatief genomen en de contacten gelegd met het 0495-Samenfonds. Dit contact heeft geleid tot deze mooie gift van € 500,- aan onze vereniging. Wij zijn Richard en het 0495-Samenfonds erg dankbaar en zullen dit bedrag ten goede laten komen aan onze ideeën.

 

Richard

 

 

Subsponsoren

Posno-Sport - Uw tafeltennisspecialist

Al decennia lang weten echte tafeltennissers waar ze hun spullen moeten halen. Posno-Sport is als één van de weinige sportwinkels in Nederland gespecialiseerd in tafeltennis. Maar ook voor uw tennis, squash of voetbalmateriaal kunt u gerust bij Posno-Sport aankloppen.

In zijn ruime winkel in de Maasstraat in Weert heeft Posno-Sport een ruim assortiment frames en rubbers van topmerken als Tibhar, Donic en Stiga. Het hele assortiment is ook via de webwinkel te bestellen.

www.posno-sport.nl

 

Simac ICT

Simac Techniek NV, sinds 1986 genoteerd aan de beurs in Amsterdam, is als technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa.

Simac ICT Nederland beheerst het totale traject van ontwerp, implementatie en exploitatie van ICT-infrastructuren. Onze diensten omvatten onder meer consultancy, systeem- en netwerkintegratie, projectmanagement, facility management, managed services, onderhoud, detachering en productlevering. Technologie is in onze visie een gebruiksartikel dat u in staat stelt de processen binnen uw organisatie beter uit te voeren.

www.simac.com

 

Gielis & Lenaers Accountants

Gielis & Lenaers Accountants Belastingadviseurs is een betrouwbare organisatie, opgericht door ervaren praktijkmensen uit de wereld van accountancy en belastingadvies.

Onze kenmerken:

- gedrevenheid;
- heldere en praktische afspraken;
- altijd bereikbaar;
- snelle service;
- betaalbare kwaliteit;
- persoonlijke aandacht en begeleiding;
- advisering op maat.

Neem gerust contact op; het eerste kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend.

www.gielislenaers.nl