Home Competitie
Competitie

TTV Zuiderhuis/Megacles neemt in het seizoen 2018-2019 met 6 teams deel aan de voorjaarscompetitie.

De teams bestaan uit:

Senioren
Team 1
- Roy Claessens, Roel Nouwen, Marco Beelen en Wouter Lenaers (Regioklasse Zuid-Oost)
Team 2 - Marleen van de Werken, Eric Zijp, Robin van Veldhoven, Hans Kirkels en Rik Kneepkens (1e klasse)
Team 3 - Richard Clement, Nick Zander, Luc van Veldhoven en André van den Elzen (2de klasse)
Team 4 - Joost Pieterse, Paul de Rouw, Ben Bremmers, Jan van Dooren, Jürgen Schulze en Jos van den Schoor (3de klasse)


Jeugd

Team 1 TTV Zuiderhuis/Megacles combi met Quick'72-Schimmert
Jasper Rademaekers, Maud Speetjens en Jens Slakhorst (1e klasse)

Team 2 TTV Zuiderhuis/Megacles (team Budilia)
Pepijn Hermsen
Daisy Heesen
Storm van den Broek
Jayden Richter


Alle informatie over de competitie kun je vinden in het competitieboekje, deze website of in de TT-app.Einde competitie voorjaar, aanmelden competitie najaar 2019

Clubkampioenschappen 2018

Beste Megaclessers,

De voorjaarscompetitie is weer tot zijn einde gekomen. Alle teams hebben hun wedstrijden gespeeld m.u.v. ons 1e herenteam. Zij moeten nog een beslissingswedstrijd spelen voor het kampioenschap in de Hoofdklasse-ZO tegen Maastricht 1. Deze beslissingswedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 18 mei om 15.00 uur in Sittard. Uiteraard is iedereen welkom om onze heren aan te moedigen!

Het 2e team is helaas in de 1e klasse als laatste geëindigd met 38 punten. Het 3e team bij de senioren deed goed mee en heeft de competitie in de middenmoot afgesloten op een 4e plaats met 44 punten. Het 4e team had eveneens geen succesvol seizoen en sloot als een na laatste af met 27 punten in de 3e klasse.

Inmiddels is het bestuur gestart met een inventarisatie voor de competitieronde in het najaar 2019. Degene die wel/niet competitie willen spelen verzoeken we om dit zo spoedig mogelijk kenbaar te maken bij Richard Clement (secretaris en interim TC) in verband met de aanmeldingen bij de bond. Zonder bericht voor 20 mei a.s. gaan we ervan uit dat eenieder die in de voorjaarscompetitie heeft deelgenomen, ook in de najaarscompetitie wil deelnemen. Voorkeur voor samenstelling van de teams kan aangegeven worden, doch uiteindelijk beslist de TC in samenspraak met bestuur.
De teamsamenstellingen zullen z.s.m. kenbaar worden gemaakt.

Voor de jeugd hebben we op dit moment geen eigen teams beschikbaar. We onderzoeken momenteel de mogelijkheden om toch een team te laten deelnemen.

Het bestuur.